SENTINEL – MARKEDETS MEST INDBRUDSSIKRE MONTRE

Vores Standex Sentinel er markedets mest indbrudssikre montre. Den er udført i robuste aluminiumsprofiler med integrerede hængsler, hvor ingen greb og låse er synlige.

Den er testet og godkendt efter den tidligere SKAFOR-ordningen i højeste klasse, Rød SKAFOR, med en gennembrydningstid på mere end 10 minutter. Montrerne kan udføres med tykke sikkerhedsglas eller hammerglas, som begge opfylder europæisk norm EN356 klasse P8B. Det betyder kort sagt en høj beskyttelse af dine kostbare genstande.

Vi tilbyder også installation af elektriske alarmsystemer i montren. Det kan være choksensor som via en mikrofon registrer glasbrud og/eller en trådløs alarm som aktiverer ved åbning af montren. Vi benytter os kun af godkendte alarmer og de bliver af hensyn til sikkerheden altid monteret på vores eget værksted.

Fordele ved Sentinel sikkerhedsmontre

• Højt sikkerhedsniveau – Gennembrydningstid på over 10 minutter

• Montren kan adskilles for transport, installation og opbevaring.

• Sokkeludformning, størrelse og farve efter eget ønske

PRÆSERVERING OG TÆTSLUTNING

Sentinel er en tætsluttende montre, hvor ganske lidt luft slipper igennem og derved sikrer at dine genstande holder sig i topstand. Air exchange rate AER AER 0,07-0,2 gang/døgn afhængig af montrens volumen. Tætheden kan forøges ved permanent sammenlimning af montren.

For udstillingsgenstande med særlige krav til opbevaring er det muligt at lave montrerne med aktiv eller passiv klimastyring.

Sentinel montre adskilt

PRAKTISK AT TRANSPORTERE OG OPBEVARE

Sentinel sikkerhedsmontrer kan skilles fuldstændig ad, så den kan transporteres igennem snævre adgange til udstillingsmiljøer og samles på stedet. Når montren ikke er i brug, kan den opbevares på minimal plads i adskilt tilstand.

Sentinel med portalsokkel
Sentinel med blokeret sokkel

Sentinel kan udføres med portalsokkel, så den samlede montre kan flyttes med palleløfter eller truck. Mens montren er i brug er det muligt at afdække soklen og derved blokerer adgang for palleløfter. Som en ekstra sikkerhed er det også muligt at fastgøre soklen skjult i gulvet.

MÅL OG DESIGN EFTER ØNSKE

Sentinel kan produceres som fritstående vitrine med sidehængt låge, pultmontre eller storformat sikkerhedsmontre. Montren fremstilles i anodiserede aluminiumsprofiler og kan pulverlakeres i hvilken som helst ønsket RAL-farve.

Sokkeludformning, størrelse og overfladebehandling udfører vi alt sammen efter dine ønsker. Det samme gælder for placeringen af lyskilder. De kan både placeres langs siderne, i top og/eller i bund. Vælg mellem løsninger med LED eller fiberoptisk belysning.

Sentinel kan fremstilles med inventar som podier og glashylder på hjørneophæng eller nedhængt fra loft. Med integrerede ophængskinner indvendigt kan du sågar justere hylderne trinløst, hvilket giver dig mange muligheder i forbindelse med positioneringen af dine udstillingsgenstande.