MUSEUMSINVENTAR

Præsentationen af dine museumsgenstande er med til at skabe oplevelsen ved besøget i udstillingen. Vi fremstiller og leverer museumsinventar i designs, formater og materialer som passer bedst til din vision for udstillingen. Inventaret kan bestå af displays, møbler, dekorationer eller elementer med interaktion for at suge de besøgende ind i museumsoplevelsen.

Hylder

Kan fremstilles i mange forskellige størrelser og former. Det kan både være hyldeknægte, svævehylder og hylder nedhængt wirer. De kan f.eks. produceres i klassiske rektangler, trekanter, cirkler eller kurvede designs.

Podier

Med podier kan du lave udstillinger med forskellige højdeniveauer. Det giver dynamik og sørger for at objekter ikke står i vejen for hinanden i udstillingen.

Genstandsophæng

Ophæng kan have en utrolig flot visuel effekt i en udstilling, som bringer museumsgenstande op i højden. Ikke alle genstande vil være egnede til ophæng.

STEMNING I DINE MUSEUMSUDSTILLINGER

Inventaret er med til at bygge en fortælling op om dine museumsgenstande. Vi hjælper med udvikling, produktion og montage til at give din udstilling et flot finish.

MØBLER TIL MUSEUMSINDRETNING

Reolsystemer

Reoler kan bruges til at understøtte udstillingens fortælling. De kan fungere som rekvisitter for at repræsentere en bestemt tid eller bruges til at organisere og opdele museumsgenstandene i forskellige rum.

Vi kan producere reolsystemer til din udstilling i præcis de farver og former du ønsker, så det matcher ind i udstillingens historie. Lyskilder kan monteres i reolerne for øget synlighed af de udstillede genstande. Reolerne kan også fremstilles som montrer, så genstandene er beskyttet bag glas.

Siddepladser

Siddepladser er en vigtig del af museumsoplevelsen, hvor gæsterne kan få et hvil under besøget. De kan med fordel integreres som et dekorativt element i selve udstillingens fortælling, hvor de besøgende kan sidde og fordybe sig i oplevelsen.

Siddepladserne kan udformes på utallige måder. F.eks. kan det være som træstubbe om et bål ligesom vist på billedet. Eller det kan være gammeldags træbænk i en udstilling om 1800-tallets boliger.

Skuffer

Skuffer er et fantastisk element til at skabe interaktion med de besøgende. Ved at åbne f.eks. en skrivebordsskuffe skabes en følelse af at være med i udstillingens fortælling. Skuffer kan bruges som et legende element, hvor man f.eks. kan trække dem ud for at finde svar på et spørgsmål og på den måde inddrager de besøgende.

Alle vores skuffeløsninger produceres efter jeres ønsker til design, størrelse og funktion i udstillingen. De kan bl.a. fremstilles som indbygningsmontre til at beskytte udstillede genstande. Vi kan lave skufferne med forskellige typer af greb som bøjlegreb, knop eller hængegreb.

Scenografi og dekorationer

Opstillingen af de visuelle elementer skaber en fortælling i din udstilling, og giver derved de besøgende lyst til at fordybe sig.

Vi kan levere og montere scenografiske elementer som både fritstående objekter, nedhængte dekorationer eller monteret på vægge, gulve eller lofter.