INFOTAVLER OG SKILTE

Formidling er en stor del af besøget på museet, og der er mange måder at fortælle om en tidsalder eller et specifikt objekt på. Derfor tilbyder vi flere forskellige løsninger til skiltning med og uden lys. I samarbejde med jer finder vi frem til hvilke typer af skiltning, som passer bedst ind i jeres udstillingsmiljø.

Skilte på væggen

Det er oplagt at udnytte vægpladsen i en udstilling til at visuelt at skabe en spændende og informativ oplevelse. Det kan være i form af traditionelle væghængte motiver. Her kan vi bl.a. tilbyde print direkte på plader eller i aluminiumsrammer med stofprint. Det er også muligt beklæde væggene med folieprint til at lave dekorative væg-til-væg løsninger.

Er der udfordringer med støj og rumklang i et lokale, kan vores skilteløsninger med akustikplader også være et godt valg.

Fritstående infotavler

Fritstående infotavler er velegnede til at have stående ved indgange eller inde i rummet. Tavlerne kan laves med sokler, fødder eller monteres fast i gulv eller loft. Vi kan f.eks. fremstille tavlerne i anodiserede aluminiumsrammer og pulverlakere dem i en ønsket RAL-farve.

Infotavlerne kan også produceres i små formater, så de kan anvendes på udstillingspodier og borde.

LED-LYSKASSER

Skilte med lys er et fantastisk valg i udstillinger med dæmpet belysning. Vores klassiske lyskasser er udført med LED-belysning og har et minimalt strømforbrug. De kan fremstilles som klassiske væghængte billeder med en slank aluminiumsamme, der kan pulverlakeres i hvilken som helst farve, I ønsker. Lyskasserne kan også bygges ind i både vægge og inventar for at skabe en imponerende visuel effekt.

Skilte integreret i udstillingen

Når infoskilte bliver smeltet sammen med de udstillede genstande, bliver udstillingen både spændende og nærværende for museets besøgende.
Det kan f.eks. være en folietekst, der klæbes direkte på glasset montren eller udstillingspodiet. En anden løsning kan være at montere skiltene inde i selve montren, så informationen står tæt ved de udstillede genstande.

Infoskiltene kan også bygges sammen med montrerne for at skabe en flot synergi i udstillingen. F.eks. kan de bygges ovenpå montrerne og derved bruges til at kategorisere genstande efter tidsalder og type.

Skiltene kan også bygges ind i udstillingens inventar. Det kan f.eks. være i en niche på væggen eller en bordplade.

Vi har ligeledes mulighed for at bygge montrer og inventar med interaktive displays til at skabe fordybende oplevelser i udstillingen.

Udstillinger med skiltning

Herunder kan du se en række eksempler på udstillinger vi har leveret med skiltning.