GLASMONTRER TIL MUSEUMSUDSTILLING

Vi tilbyder glasmontrer til museer i alle formater og størrelser. Alle vores løsninger er tilpasset individuelt med hensyn til belysning, præservering, adgangsforhold og sikkerhed. Vi leverer enkelte montrer såvel som hele udstillinger. Intet er for stort eller småt.

Fritstående glasmontrer

Fritstående montrer

Denne type montrer er velegnet til at fylde lokalet ud, så de besøgende kan betragte de udstillede objekter fra flere vinkler. Montreren kan fremstilles i både store og små formater.

Højsikrede montrer

Sikringsmontrer

Vi har mange års erfaring med udvikling af montrer, der lever op til specifikke sikkerhedskrav. Vores Sentinel sikringsmontrer er markedets mest indbrudssikre montrer.

Hejsemontrer - Glasklokker med mekanisk hejs

Hejsemontrer

Slip for tunge løft af glasklokker. Montrer med mekanisk hejs gør at du kan hæve og sænke glasset via fjernbetjening. Montreren kan forsynes med en eller flere mekaniske aflåsninger.

Vægmontrer

Vægmontrer

Vægmontrer kan med fordel anvendes, hvor der er et “naturligt” hul  ved en døråbning, gang, vindue eller lignende og herved skabe ekstra plads i udstillingen.

Indbygningsmontrer

En smuk løsning hvor dine montrer bliver integreret i vægge eller inventar og derved skaber en unik atmosfære i din udstilling. Denne løsning er også velegnet til at spare gulvplads.

glasmontre & pultmontre

Pultmontrer

Pultmontrer er ideelle, hvis man ønsker det fulde display i en montre. Pultmontrerne er designet, så de giver en optimal præsentation af objektet samt passer ind i omgivelserne.

50 ÅRS ERFARING MED UDSTILLINGER

Glasmontrer er en vigtig del af museumsoplevelsen til at præsentere og præservere udstillede genstande. Hos System Standex har vi over 50 års erfaring med museumsløsninger, hvilket gør os til et sikkert valg, når du skal have fremstillet glasmontrer til dine udstillinger.

Pas godt på dine kostbare genstande

Museumsgenstande kan være skrøbelige, hvilket stiller store krav til tætheden og kontaktfladerne genstandene er i berøring med. Vi producerer som udgangspunkt montrer i emissionsfrie materialer, der beskytter museumsgenstandene mod skader og nedbrydning.

Tætheden afhænger i høj grad af, hvilke objekter som udstilles. På vores værksted har vi mulighed for at teste og levere dokumentation for tætheden, så det passer til jeres krav.

Uorganiske / emissionsfrie materialer

• Stål- og aluminiumplader
• Keramiske materialer
• Pulverlakering afhærdet i ovnen
• Tætningslister af silikone
• Syrefri tape, som er Oddy-testet
• Fugemasser af neutral silikone
• Hybridlim

LED og fiberoptisk belysning

Belysningen har en stor indvirkning på stemningen i udstillingen, men også på museumsgenstandene. Derfor monterer vi lyskilder fastsat efter jeres krav i forhold til lysstyrke, varmeafgivelse og UV-stråling for at bevare genstandene bedst muligt.

Lyskilderne kan monteres både inde i og uden for montren. Belysningen tilpasses i farvegengivelse, farvetemperatur og hvorvidt genstandene skal belyses jævnt eller med fokuslys. Det er også muligt at lave trinløs dæmpning med LED-lys.

Eksempler på montering af lyskilder:

Spotlys på strømskinner"
Spotlys på strømskinner
Lysmaster"
Lysmaster i montrer
Uprights og downrights"
Uprights og downrights
Kantbelysning i glasmontrer"
Kantbelysning i top og bund af montrer
LED lyspanel i glasmontrer"
LED-lyspanel
Lysrør langs hjørner i glasmontrer"
Lysrør langs hjørner

Passiv eller aktiv klimastyring

Vi kan indbygge silicagel skuffe i dine montrer til at absorbere fugt og/eller installere elektrisk klimastyringsanlæg til at justere temperatur og luftfugtighed.

Produceret i Danmark

Alle vores løsninger udvikles og produceres på vores værksted i Odense. Dette sikrer dig en enkel og direkte kommunikation – med levering lige rundt om hjørnet!

Glasmontrer