MODULÆRE MUSEUMSMONTRER

Med vores modulbaserede museumsmontrer får du en løsning med masser af fleksibilitet. Hvert modul kan anvendes som en selvstændig montre eller bygges sammen til større montrer.

Modulære museumsmontre kan genanvendes i flere forskellige opsætninger, og de er derfor velegnede i udstillingsmiljøer med løbende udskiftning. Modulerne kan sættes op på en linje eller bygges sammen til i retvinklede former som f.eks. et kryds, en stjerne, et L og et H. Med modulære montrer kan du derfor skabe spændende variationer, som giver museets besøgende en unik oplevelse.

Du kan vælge imellem flere former for belysning i de modulære montrer, f.eks. LED, fiberoptisk eller et lyspanel i loftet. Modulære montre kan leveres med passiv klimastyring i form af silica gel eller Prosorb med hylder nedhængt i stålstænger eller på lysmaster.

Montrerne leveres med jeres ønskede modulmål og i den farve, som passer ind i museets øvrige indretning.

Modulære montrer

Opbygning af modulære museumsmontrer

Modulerne kan bruges som selvstændige montrer eller sættes sammen i flere forskellige retvinklede former. Dette giver dig mulighed for at lave spændende variationer, når du fornyer museets udstilling.

Projekter med modulære museumsmontrer

[modula-album id=”3384″]