PULTMONTRER

Denne type montre er særdeles velegnet til at fremhæve små udstillingsobjekter og bringe dem op i højden. Muligheden for at se genstandene ovenfra giver en oplevelse af overblik og samhørighed mellem udstillingsgenstande. Pultmontreren er derfor meget effektfuld til præsentation af bl.a. kollektioner.

Pultmontreren kan med fordel placeres ude på gulvet, så man kan gå hele vejen rundt og beundre de udstillede genstande. Når toppen fjernes, har man ligeledes et stort og tilgængeligt arbejdsområde til opstilling af objekterne.

Pultmontrerne fremstilles i størrelse og design, så de passer ind i jeres udstillingsmiljø. Hver montre tilpasses ligeledes individuelt til de udstillede genstande i forhold til lufttæthed, lyskilder og sikkerhedsforhold.

Eksempler på pultmontrer

Pultmontre i Sentinel

En robust montre i højeste sikringsklasse med en gennembrydningstid på over 10 minutter. Velegnet til de meget kostbare museumsgenstande.

Pultmontre med portalsokkel

Smuk pultmontrer med glashætte og en portalsokkel som understel. Stellet kan pulverlakeres i hvilken som helst ønsket RAL-farve.

Indbygget montre

Pultmontre kan produceres som glashætter integreret i en disk eller bord for at skabe en flot design, der smelter sammen med omgivelserne.

Projekter med pultmontrer

Vølver, guld og guder

Rigsarkivet

Ærø museum