GLASKLOKKER

Giv dine museumsgenstande en flot og central præsentation ved udstilling i glasklokker. Med glasklokker får du fuldt udsyn til genstandene og giver mulighed for at opleve dem fra flere vinkler.

Glashætterne falder naturligt ind i omgivelserne, og er derfor fantastiske at blande sammen med udstillingens scenografi. De kan sættes på et bord, integreres med et møbel eller fremstilles med en sokkel under. For ekstra synlighed kan glasklokkerne forsynes med LED eller fiberoptisk belysning.

Glasklokkerne kan udføres i flere forskellige tykkelser i forhold til jeres ønsker om tæthed og sikkerhed.

Eksempler på glasklokker

Glasklokke på bord

Glasklokker er fantastiske til at vise museumsgenstande frem og integrere dem i udstillingen samtidig med de er godt beskyttet. Glasklokkerne kan forsynes med LED eller fiberoptisk belysning for ekstra synlighed.

Pultmontre

Vis dine museumsgenstande frem fra flere sider i et display, der smelter naturligt sammen med omgivelserne. Når toppen fjernes er der et stort tilgængeligt arbejdsareal til at opstille genstandene.

Hejsemontre

Store glasklokker i tykt sikkerhedsglas kan være tunge, og her kan det være smart at vælge en løsning med elektrisk hejs. Montren kan udføres med en eller flere mekaniske aflåsninger for øget sikkerhed.

Udstillinger med glasklokker

Smykkeskrinet

Rigsarkivet

Oldtidsudstillinger