INDBYGNINGSMONTRER

Skab indlevelse i din udstilling med indbygningsmontrer. Montrerne kan bygges ind i vægge eller inventar som f.eks. skabe og skuffer. På denne måde opstår der en helt fantastisk effekt, hvor montrerne smelter sammen med udstillingsmiljøet. Dette giver de besøgende en helt særlig oplevelse af at komme tæt på de udstillede genstande, samtidig med de er godt beskyttet bag glas.

Alle vores montrer tilpasses individuelt med tæthed, sikkerhed og adgangsforhold, så det passer til de udstillede genstande og museets udformning.

Vi kan tilbyde flere forskellige løsninger med LED og fiberoptisk belysning, der kan indbygges i skuffeløsninger, skabe og glashætter.

Eksempler på indbygningsmontrer

Montrer i skuffer

Skab en autentisk oplevelse, hvor de besøgende kan åbne skuffer og betragte de udstillede genstande på nært hold. Montrerne kan med fordel forsynes med lyskilder langs skuffernes kanter.

Montrer i skabe

Ved at indbygge montrer i skabe og reoler kan du skabe en smuk sammenhæng mellem museumsgenstande og udstillings kulisser, der suger e besøgende ind i oplevelsen at være i en anden tid.

Indbygget i væg

Udnyt pladsen i rummet ved at indbygge montrer i vægge og søjler. Det giver samtidig en utrolig flot effekt, når montrerne smelter sammen med omgivelserne.

Udstillinger med Indbygningsmontrer

[modula-album id=”3399″]