Sikringsmontrer

sikrings slide

Glasmontrer - indbrudssikker montre

Vor Standex Sentinel® sikringsmontre giver markedets mest indbrudssikre montre. Samtidig er den fremstillet således den kan samles/adskilles på stedet, det betyder at det er muligt at få den ind i lokaler, hvor adgangsforhold gør, at en fuldt samlet montre ikke kan komme ind.

Vi tilbyder vitriner, der lever op til kravene om såvel tæthed som klima og materialer. Vi kan indbygge silicagel skuffe i vores vitriner, eller installere elektrisk klimastyringsanlæg.

I forbindelse med udstilling af særligt værdifulde genstande anvendes specielle sikringsmontrer, der opfylder gældende Skafor(F&P)-krav til forskellige sikringskategorier.
System Standex samarbejder med National Indemnety og Det Kriminalpræventive Råd omkring sikring af kunstgenstande, og har som følge af mange års erfaring på området et stort kendskab til behovet for og nødvendigheden af at sikre effekterne - både i åbningsperioderne og nattetimerne mod uindbudte gæster

For eksempler på sikringsmontrer, kan disse ses i GALLERIET HER!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud - per telefon +45 66 15 66 15 eller via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.