montrer udstilling

Montrer

System Standex er en af de førende leverandører indenfor museumsindretning i Skandinavien.

Vi tilbyder alle former for museumsvitriner, fra små pultmontrer, glasmontrer til væg, udstillingsmontrer, et smukt udstillingsskab, over store sikkerhedsvitriner med belysning og klimakontrol/-styring, til store projektløsninger.

Vor kompetence og erfaring gennem mere end 50 år inden for museumsløsninger, gør os til et sikkert valg.

Glasmontre - Indbrudssikker montre

Vor Sentinel sikringsmontre giver markedets mest indbrudssikre montrer. Samtidig er den fremstillet således den kan samles/adskilles på stedet, det betyder at det er muligt at få den ind i lokaler, hvor adgangsforhold gør, at en fuldt samlet montre ikke kan komme ind.

Vi tilbyder vitriner, der lever op til kravene om såvel tæthed som klima og materialer. Vi kan indbygge silicagel skuffe i vores vitriner, eller installere elektrisk klimastyringsanlæg.

Bredt udvalg af glasmontrer

Da behovet er forskelligt, tilbyder vi en lang række varianter, som væghængte glasmontrer, udstillingsskabe, pultmontrer, indbygningsmontrer og fritstående montrer. Sidst men ikke mindst tilbyder vi modulære montrer, som kan anvendes til skiftende udstillinger, som skal opstilles forskellige steder, samt udstillinger af lånte genstande således man kan sammenbygge dem til forskellige størrelser og facon, afhængig af behov.

Klik på menupunkterne i højre side for mere info.