Case: Fashioned from Nature

 Særudstilling Fashioned from Nature på Statens Naturhistoriske Museum.  13. april - 1. september 2019

Statens Naturhistoriske Museum 02

I samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum fremstillede vi modulære udstillingsmontrer til særudstillingen Fashioned from Nature, baseret på en udstilling, udviklet af Victoria and Albert Museum i London.

Udstillingstemaet var, hvorledes modeindustrien havde hentet inspiration og råmaterialer fra naturen igennem tiderne. Udstillingen satte fokus på modeindustriens indvirkning på miljøet, og hvilke tiltag vi gør i dag, for at arbejde hen imod en mere bæredygtig produktion. 


Statens Naturhistoriske Museum

Til projektet leverede vi i alt 63 montre-moduler, samlet til 7 rektangulære montrer og 3 halve sekskantsmontrer. Elementerne blev udført i aluminium, med mørkegrøn pulverlakering samt ekstra klart diamantglas. 

Til en tidsbegrænset udstilling, som denne, giver det god mening at anvende modulære montrer, der fremadrettet kan samles til andre størrelser og geometrier. De få modulære byggeelementer er lette at skille ad og bygge sammen i nye retvinklede former og størrelser. 

Statens Naturhistoriske Museum03

Montrerne er leveret med modulære strømskinner til indsættelse af LED-spot med individuel dæmpning i loftet. Strømforsyninger er placeret på montrernes top. Endvidere er der leveret modulære ophængsskinner til wireophæng og nedhængte glashylder.